Καλωσήρθατε στο Paradise Resort

Με γνώμονα τη σωστή λειτουργία και πάνω απ΄όλα την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας, που παραμένει πάντα βασική μας προτεραιότητα, σας καλωσορίζουμε στους ανανεωμένους χώρους μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα ασφαλές καλοκαίρι, βασιζόμενοι στην εμπειρία της φιλοξενίας όλων αυτών των ετών.

Μένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε το καλοκαίρι στη Μεσσηνία...

Κάντε κράτηση και κερδίστε!

Κάντε κράτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας και κερδίστε τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση.

Αρχιτεκτονική Ξενοδοχείου

Έντονη αρχιτεκτονική ταυτότητα, μοντέρνο design σε μια μοναδική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα.

 

Το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται από λιτές μίνιμαλ γραμμές, συνδυασμένες με απαλά χρώματα. Όλοι οι χώροι είναι χωρίς διακοσμητικές υπερβολές δημιουργώντας ένα πραγματικά μοναδικό μινιμαλιστικό σκηνικό.


Κάθε σημείο του συγκροτήματος είναι σύμμαχος σου και σε προσκαλεί να ξεκουραστείς σε συνδυασμό με το γαλήνιο γαλάζιο χρώμα της θάλασσας που ακουμπά το ξενοδοχείο.

Η ιδιαίτερη αισθητική ενισχύεται από τη λεπτομέρεια με την οποία έχει σχεδιαστεί κάθε σημείο του ξενοδοχείου και των δωματίων. Ευφάνταστες deco λεπτομέρειες αναδεικνύουν την προσωπικότητα του χώρου και ενισχύουν την αίσθηση της πολυτέλειας.

Το πάντρεμα των απλών, λιτών γραμμών με κλασικά σχέδια και χρώματα σε συνδυασμό με τον διακριτικό φωτισμό ενισχύουν την αρμονία του περιβάλλοντος με τελικό αποδέκτη εσάς.