Καλωσήρθατε στο Paradise Resort

Με γνώμονα τη σωστή λειτουργία και πάνω απ΄όλα την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας, που παραμένει πάντα βασική μας προτεραιότητα, σας καλωσορίζουμε στους ανανεωμένους χώρους μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα ασφαλές καλοκαίρι, βασιζόμενοι στην εμπειρία της φιλοξενίας όλων αυτών των ετών.

Επιπλέον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεδομένων των συνθηκών, έχει ανασταλεί η λειτουργία του εστιατορίου μας.

Μένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε το καλοκαίρι στη Μεσσηνία...

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Η Φοινικούντα μπορεί να προσεγγιστεί οδικώς και αεροπορικώς.

Oδικώς

από Πάτρα: (220 χλμ περίπου) μέσω της διαδρομής Πάτρας-Πύργου-Κυπαρισσίας-Πύλου-Μεθώνης η οποία είναι ως επί το πλείστον παραθαλάσσια.

από Αθήνα: (295 χλμ περίπου) μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου-Τριπόλεως-Μεγαλόπολης, 10 χλμ πριν την Καλαμάτα στο Ασπρόχωμα, κατευθύνεστε δυτικά προς Πύλο.

από Θεσσαλονίκη: (785 χλμ) μέσω Αθηνών και έπειτα την Εθνική Κορίνθου – Τριπόλεως – Μεγαλόπολη, 10 χλμ πριν την Καλαμάτα στο Ασπρόχωμα,κατευθύνεστε δυτικά προς Πύλο.

Mε λεωφορείο του KTEΛ από την Αθήνα εκτελούνται δρομολόγια καθημερινά για Καλαμάτα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα του Κτελ Μεσσηνίας: 27210 28581

*Όλες οι οδικές δίοδοι είναι κατά το μεγαλύτερό τους μέρος αυτοκινητόδρομοι, εκτός από την διαδρομή Καλαμάτας-Πύλου-Φοινικούντα η οποία είναι κανονικός ασφαλτόδρομος.

Aεροπορικώς

Mε αεροπλάνο η Καλαμάτα συνδέεται τους Καλοκαιρινούς μήνες με Αθήνα και Θεσσαλονική. Πληροφ.: τηλέφωνα 801 801 01 01 από σταθερό ή 210 35 50 500 από κινητό ή www.olympicair.com